logo
Ние можем да Ви помогнем с идеи за онлайн развитие и изгражданет на уеб сайт. Избиране на актуално име за бързо намиране в търсачки. Поддръжката му, SEO оптимизация , Facebook поддръжка и PR услуги.

Дигитален Маркетинг

Плащане на кликане (PPC)

SEO Оптимизация

Проверка За Съвместимост

Пълен Анализ

Контакт с нас

+359 896 02 70 13

info@masterseo.bg

Пловдив

Top
Пълен анализ

Всички които имат уеб сайтове се интересуват от позициите, които заемат те. Начинаещите в тази област не са наясно с факта, че за да бъде успешен един сайт, поддръжката му трябва да бъде на ниво. Какво означава това? В общи линии този процес се постига само чрез качествена оптимизация, която изкачва сайта на челни позиции, и привлича солиден трафик.

q
q
ПЪЛЕН АНАЛИЗ
q
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
СОЦИАЛНИ МРЕЖИ
ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА
Пълен анализ

Професионалният анализ на сайт включва обширен външен и вътрешен одит на съществуващ уеб сайт. Освен това се прави задълбочен преглед на конкурентна среда, в която се намира. Основните облаги, които се извличат от СЕО одита включват възможността да разберете, защо вашият сайт се проваля при възможността за индексиране от търсачките и невъзможността за челна класация.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Какво ще спечелите?

Избирайки нашите услуги, Вие получавате:

Проучване на конкуренцията.

Анализ на текущите позиции заемани от уеб сайта.

Проверка на URL.

Проверка на HTML кода.

Обстойно изследване на навигацията и текстовото съдържание на сайта.

Особено внимание се обръща и на броя връзки към уеб сайта, както и качеството им.

За да бъде пълен анализът е необходима подробна статистика на посещенията, които се извършват ежедневно в конкретния сайт.

ПОРЪЧАЙ СЕГА