logo
Ние можем да Ви помогнем с идеи за онлайн развитие и изгражданет на уеб сайт. Избиране на актуално име за бързо намиране в търсачки. Поддръжката му, SEO оптимизация , Facebook поддръжка и PR услуги.

Дигитален Маркетинг

Плащане на кликане (PPC)

SEO Оптимизация

Проверка За Съвместимост

Пълен Анализ

Контакт с нас

+359 896 02 70 13

info@masterseo.bg

Пловдив

Top

Klepter

Klepter
Клиенти

Klepter International Group Ltd.

С повече от 15 годишна история, фирма Клептер Интернешънъл Груп е утвърден на българския и европейския пазар производител на строителни лепила, продукти за фасади и вътрешни стени, шпакловки на циментова основа за лепене на топлоизолационни плоскости от XPS/EPS, керамика, фаянс и теракот.

Продуктите които предлагаме, са висококачествени еластични смеси, произведени по австрийска технология, предназначени за вътрешна и външна употреба директно върху бетон, циментови замазки и хоросанови мазилки.

Асортиментът ни е с гарантирано качество, конкурентни цени и притежава необходимите международни сертификати.

Ние предлагаме професионално саниране на нови и стари сгради със топлоизолационната система KLEPTER създадена по Австрийски стандарт. Тя е сертифицирана и разполага с 10 годишна гаранция. Удобрена е според критерийте за издаване на паспорт за енергийна ефективност на жилищни и промишлени обекти.

Разполагаме със собствени производствено помещение, складова база и лаборатория. С цел съблюдаване на производствената технология и гарантиране качеството на крайния продукт, при нас работи екип от утвърдени специалисти с дългогодишен опит в сферата на производството на строителни материали. Всяка производствена партида притежава сертификат и се тества в лаборатория.

Като се стремим напълно да задоволим нуждите на клиента, ние непрекъснато усъвършенстваме производствената технология и подобряваме качеството на крайния продукт.

Klepter
Харесва ли ви
Date